Både min far och farfar vigde större delen av sina yrkesverksamma liv åt golvbranschen och min egen golvresa startade jag 1981 vid 23 års ålder. Under de följande 20 åren samlade jag och våra medarbetare på oss en mängd erfarenheter och 2002 startade vi NTK Nordiska Textilkompaniet AB. Affärsidén var att erbjuda skräddarsydda mattor av företrädesvis naturfiber som sisal, ull och kokos med olika typer av kantning.

Affärsmodellen gjorde det enkelt för våra samarbetspartners att sälja måttbeställda mattor vilket tillsammans med fokus på detaljer i alla produktionsmoment byggde vårt renommé. Det tog oss inte många år att bli ett av de ledande namnen inom industrin. Det stora genombrottet kom dock 2013 när den egenutvecklade nästintill osynliga kantningsmetoden INVISILOC® lanserades.

 

 

I januari 2019 fusionerades bolaget med tre av våra andra dotterbolag under namnet Englund-Gruppen Flooring AB. Samtidigt blev NTK två varumärken. Dels NTK Atelier där vi erbjuder ett stort urval av exklusiva avpassade mattor och dels NTK Retail & Contract – där vi samlat våra produkter av LVT, keramik, trägolv och textila plattor.

Vår viktigaste hörnsten är att erbjuda en excellent service i alla avseenden. Om du inte redan är en av våra samarbetspartners, ge oss ditt förtroende och du kommer märka att det är enkelt och kul att arbeta tillsammans med oss.

Välkommen till vår värld.

Stefan Englund

 

 

  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan